Thema

Evenementen

Het Wijkpanel Binnenstad informeert de binnenstadsbewoners over haar activiteiten via nieuwsbrief en website. Naast communicatie van projecten via deze kanalen, vallen ook evenementen (link naar de Agenda) onder thema communicatie. Heb je ideeën voor projecten en uitvoering, kom met ons in contact. Het wijkpanel kan helpen met de uitvoering en/of financiële ondersteuning, communicatieve hulp en stroomlijnen van de contacten met de gemeente.

Projecten

Art Project De Baren | Thema Evenementen

Bewoners, kunstenaars én wetenschappers gaan tijdens Arcadia aan de slag met het opgraven van de terp Nijehove in Leeuwarden. Letterlijk en figuurlijk! De hoogste van de drie Leeuwarder terpen is in 2022 de thuishaven van art project DE BAREN: een ontmoeting tussen vragen van nu én kennis vanuit de geschiedenis.

Meer hierover »

Voorstelling de Joodse Bruiloft | Thema Evenementen

Een theatrale vertelling in het hart van de Joodse buurt in Leeuwarden. In het kader van de viering van 75 jaar Bevrijding transformeert het boek De Joodse Bruiloft van journalist Auke Zeldenrust in een bijzondere voorstelling over de vooroorlogse Joodse wijk in Leeuwarden en haar inwoners.

Meer hierover »

Music Mystery Tour | Thema Evenementen

In het najaar 2019 organiseerde het Wijkpanel Binnenstad een tocht met als thema ‘Leeuwarder muzikanten maken muziek op bijzondere locaties’. Vijf totaal verschillende ensembles en een solist gaven op een najaarsavond – woensdag 18 september – tweemaal een miniconcert tijdens de Music Mystery Tour.

Meer hierover »
Scroll to Top

Let op! Wilt u in aanmerking komen voor een subsidie?
Dan dient uw project aan de volgende voorwaarden te voldoen.

Na het doornemen van de voorwaarden kunt u hier op dit scherm uw aanmelding voltooien.

Contact met Wijkpanel Binnenstad. Altijd oké!
Wij reageren zo spoedig mogelijk