Regenton Actie!

Het klimaat is aan het veranderen. Iedereen heeft wel gemerkt dat periode van hevige regenval zich afwisselt met mooi en zonnig weer. Toch is het neerslagtekort in Nederland hoog en worden er maatregelen genomen om extra water vast te houden. Ook jij kan helpen om ervoor te zorgen dat we bedachtzamer omgaan met ons water.

Groene tuin
Het wijkpanel stimuleert de binnenstadbewoners om groen aan te brengen in de tuinen (meer informatie is te vinden in de nieuwsbrief en op onze site). Niet alleen omdat groen mooi uit ziet en goed is voor het humeur, maar ook omdat dit de biodiversiteit ten goede komt. Echter, zonder water, heb je natuurlijk niks aan een groene tuin. Om ervoor te zorgen dat bewoners hun tuinen op een duurzame en zuinige kunnen bewateren helpen wij graag een handje middels deze eenmalige actie.

Regenton
Vanuit het wijkpanel kun je een bijdrage vragen voor het aanschaffen van een regenton. Vanuit de gemeente is al geregeld dat je als bewoner korting krijgt op een regenton van € 25,- (per regenton). Meer informatie over hoe je in aanmerking komt voor deze korting vanuit de gemeente is op: Subsidies groene tuin en regenwateropvang – Gemeente Leeuwarden.

Om bewoners nog meer te stimuleren voegt het wijkpanel hierbij een extra korting toe van € 50,- per regenton in de vorm van een vergoeding na de aanschaf van de regenton. Verder lees je de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze extra korting vanuit het wijkpanel.

Voorwaarden

  • Je bent bewoner in de binnenstad
  • Je schaft de regenton zelf aan (eventueel met korting van de gemeente).
  • Uitbetaling van het bedrag is altijd achteraf en op basis van de factuur/ kassabon
  • De vergoeding is voor één regenton en de aanvraag mag per huishouden één keer worden ingediend
  • In de aanvraag voor de korting vermeld je je naam (voor- en achternaam) en je adres
  • De aanvraag mag verzonden worden naar info@wijkpanelbinnenstad.nl.

De rest van het nieuws direct doornemen.

Klik hieronder op een optie naar keuze

Scroll naar boven

Let op! Wilt u in aanmerking komen voor een subsidie?
Dan dient uw project aan de volgende voorwaarden te voldoen.

Na het doornemen van de voorwaarden kunt u hier op dit scherm uw aanmelding voltooien.

Contact met Wijkpanel Binnenstad. Altijd oké!
Wij reageren zo spoedig mogelijk