Inschrijving gesloten: 25 september Binnenstad Burendag

Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. In deze bijzondere tijd is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit. Daarom viert het Wijkpanel Binnenstad dit jaar weer Burendag op 25 september 2021 in de binnenstad van Leeuwarden!

Het programma van de Burendag zal op 25 september starten rond 16.00 uur tot ongeveer 19.30/20.00 uur. Het programma is voorlopig nog een verrassing, maar het belooft een diverse en interactieve burendag te worden, voor jong en oud!

AFGELAST: Binnenstad Buurtborrel: 11 november

AFGELAST: Op 11 november is het eindelijk weer zo ver: de Binnenstad Buurtborrel van het Wijkpanel Binnenstad. Graag nodigen we de binnenstadsbewoners van harte uit in de Westerkerk Leeuwarden (Bagijnestraat 59) voor de buurtborrel. Onder het genot van een hapje en drankje kun je hier bijpraten met mede-binnenstadsbewoners en verwelkomen we je tussen 17.00 en […]

Nieuwe buurtborrel! 10 maart in de Westerkerk

Het wijkpanel binnenstad is blij u weer te mogen ontvangen tijdens de buurtborrel in de Westerkerk. De eerstvolgende buurtborrel is op donderdag 10 maart aanstaande. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur bent u van harte welkom in de Westkerk (Bagijnestraat 59, 8911 DN Leeuwarden). U ontvangt 2 consumpties van het Wijkpanel.

Buurtborrel Wijkpanel Binnenstad | 7 april 2022

Op donderdag 7 april 2022 vindt de 2e Wijkpanel Binnenstad Buurtborrel plaats van 2022! U bent van harte welkom in de Westerkerk Leeuwarden voor een hapje en een drankje. (Westerkerk adres: Bagijnestraat 59, 8911 DN Leeuwarden). We ontvangen u graag op 7 april tussen 17.00-19.00 uur. De huidige maatregelen staan toe dat evenementen weer zijn […]

BOSK

Honderd dagen lang kleurt steeds opnieuw een ander deel van de binnenstad van Leeuwarden groen. Er lopen namelijk meer dan duizend grote en kleine bomen door de stad.

Buurtborrel Wijkpanel Binnenstad | 12 mei 2022

Westerkerk Bagijnestraat 59, Leeuwarden

Op donderdag 12 mei 2022 vindt de 3e Wijkpanel Binnenstad Buurtborrel plaats van 2022! U bent van harte welkom in de Westerkerk Leeuwarden voor een hapje en een drankje. (Westerkerk adres: Bagijnestraat 59, 8911 DN Leeuwarden).

Art Project De Baren

Bewoners, kunstenaars én wetenschappers gaan tijdens Arcadia aan de slag met het opgraven van de terp Nijehove in Leeuwarden. Letterlijk en figuurlijk! De hoogste van de drie Leeuwarder terpen is in 2022 de thuishaven van art project DE BAREN: een ontmoeting tussen vragen van nu én kennis vanuit de geschiedenis.

Buurtborrel Wijkpanel Binnenstad 2 juni 2022

Van harte welkom bij de binnenstad buurtborrel van het Wijkpanel in de Westerkerk Leeuwarden! Eerste drankje en wat borrelhapjes worden aangeboden vanuit het Wijkpanel. Tijdens de komende buurtborrel is er ook een spreker aanwezig namens Zalen Schaaf met een update rondom de nieuwe plannen. Welkom tussen 17.00 en 19.00 uur!

Scroll to Top

Let op! Wilt u in aanmerking komen voor een subsidie?
Dan dient uw project aan de volgende voorwaarden te voldoen.

Na het doornemen van de voorwaarden kunt u hier op dit scherm uw aanmelding voltooien.

Contact met Wijkpanel Binnenstad. Altijd oké!
Wij reageren zo spoedig mogelijk