Buurtborrel Wijkpanel Binnenstad | 3 November 2022

Westerkerk Bagijnestraat 59, Leeuwarden

Op donderdag 3 november 2022 vindt wederom de Wijkpanel Binnenstad Buurtborrel plaats van 2022! U bent van harte welkom in de Westerkerk Leeuwarden (Bagijnestraat 59, 8911 DN Leeuwarden) voor een hapje en een drankje. Wij ontvangen u graag op 3 november tussen 17:30-19:30 uur. Het Wijkpanel Binnenstad trakteert de bewoners op 2 consumpties per persoon […]

Binnenstad Buurtborrel Maart

Op donderdag 2 maart wordt er weer een Binnenstad Buurtborrel georganiseerd door het Wijkpanel Leeuwarden. Buurtbewoners zijn van harte welkom voor een drankje en een borrelhapje. Meer informatie volgt!

Binnenstad Buurtborrel: locatie volgt!

Beste binnenstadsbewoners, op 6 april a.s. bent u weer van harte welkom voor de maandelijkse binnenstad buurtborrel! We bieden u een consumptie aan voor een drankje naar keuze en uiteraard zijn er een paar hapjes aanwezig. Tijdens de buurtborrel kunt u gezellig bijpraten met medebewoners, met wijkpanelleden of gewoon even genieten van een kopje koffie, […]

Binnenstad buurtborrel 1 juni 2023

Buurtborrel 1 juni! Van harte welkom bij onze maandelijkse buurtborrel. Dit is de laatste editie vóór de zomervakantie. Tussen 17.30 en 19.30 uur bent u weer van harte welkom voor een drankje en kleine versnapering. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Burendag 2023!

Op zaterdag 23 september is het weer Burendag! Dit jaar organiseert het Wijkpanel Binnenstad weer een leuke en actieve activiteit. Aanmelden is hiervoor verplicht en kan door een mail te sturen naar info@wijkpanelbinnenstad.nl .

Scroll to Top

Let op! Wilt u in aanmerking komen voor een subsidie?
Dan dient uw project aan de volgende voorwaarden te voldoen.

Na het doornemen van de voorwaarden kunt u hier op dit scherm uw aanmelding voltooien.

Contact met Wijkpanel Binnenstad. Altijd oké!
Wij reageren zo spoedig mogelijk